Ett hållbart Ottsjö

Djuren

Sedan generationer tillbaka har djurhållningen, fisket och jakten präglat livet i Ottsjö. Än idag fiskar vi i Ottsjön, jagar älg och småvilt i skogen och fåglar på fjällsidorna. Men aldrig mer än naturen klarar av. För vi vill att även våra barn och genrationer framåt ska få möjlighet att leva i naturen, tillsammans med naturen.

Naturen

I Ottsjö är närheten till naturen och fjället det allra viktigaste. Här njuter vi av säsongernas skiftningar och växlar skidor mot vandringskängor, plockar fram skridskor, sjösätter båten för fisket, badar från bryggan, plockar svampen i skogen och hjortronen på myren.  För oss är detta nåt som vi älskar och som vi vill dela med oss av till våra gäster.

Arvet & Kulturen

Vi är stolta över att få visa dig som gäst hos oss en liten bit av Ottsjö. Här är vi alla en del av en liten by där alla känner alla. Där hjälpen bara är minuter bort oavsett om du kört av vägen och behöver hjälp av traktorn eller om du behöver låna mjölk till kaffet. Här hjälper vi varandra och alla är lika viktiga.

Ottsjö Wärdshus
Wärdshusvägen 8
830 10 Undersåker

[email protected]

Tel: +46 703349697

På Ottsjö Wärdshus sitter vi sällan still. Med fördel så kontaktar du oss via mailen eller sms så lovar vi att kontakta dig så snart vi är vid datorn.

Copyrights Ottsjö Wärdshus
Copyright foto Joanna Berglind Håkansson / Therese Nordfeldt