Djuren

Sedan generationer tillbaka har djurhållningen, fisket och jakten präglat livet i Ottsjö. Än idag fiskar vi i Ottsjön, jagar älg och småvilt i skogen och fåglar på fjällsidorna. Men aldrig mer än naturen klarar av. För vi vill att även våra barn och genrationer framåt ska få möjlighet att leva i naturen, tillsammans med naturen.

Vi hoppas att du som oss håller avstånd från renen när du ser en på fjället och oavsett tid på året inte ger hunden en enda möjlighet att spåra eller jaga efter de vilda i naturen. Vad ett bra avstånd är? Tänk att du passerar så långt bort så att bilden i mobilkameran inte blir speciellt bra, när du ska lägga upp den på Instagram.

Tips!
Vill du träffa en ren? Då är det inte på fjället du ska leta efter den. Hos Ullis i Kluk finns tama renar som är tränade för att träffa människor. Vid ett besök i renhägnet hos Ullis får du både träffa renen, mata den och lära dig mer om det fantastiska djuret. Här hittar du mer info om Ullis & Rudolf

Ottsjö Wärdshus
Wärdshusvägen 8
830 10 Undersåker

[email protected]

Tel: +46 703349697

På Ottsjö Wärdshus sitter vi sällan still. Med fördel så kontaktar du oss via mailen eller sms så lovar vi att kontakta dig så snart vi är vid datorn.

Copyrights Ottsjö Wärdshus
Copyright foto Joanna Berglind Håkansson / Therese Nordfeldt