Välkommen in i värmen!

Våra hotellrum är bara en liten del av vad du bjuds in till hos oss. I restaurangen äter du genuin mat med det vilda och lokala som utgångspunkt. När du besöker vårt gym får du inte bara med dig styrkan av fjället utan även känslan av välbefinnande efter att du avslutat träningen med en stund i någon av badtunnorna.

Här kan du välja och vraka mellan någon av de aktiviteter som du kan göra i dalgången eller närområdet, oavsett om det är lugnet eller pulsen du föredrar. Eller vad sägs om att logga ut helt en stund och boka en natt i någon av våra fjällfäbodar?

 

Boka vårens träningsresa!

Styrketräning, återhämtning, fjällhäng, badtunnor, utemat, restaurang, fysträning, utsikt, vänner och långa frukostar. Allt i en härlig blandning som bara finns i Ottsjö!

Boka upp 23-26 maj eller 4-7 juli redan nu för att inte missa årets bästa träningshelg!

Bo hos oss på Ottsjö Wärdshus

Fjällfysikens träningspaket
23-26 maj

1533 kr p.p/natt

 

Vårvinterpaketet

Kom till dukat bord
2-rätters middag ingår

Fr 800kr per pers/natt
(del i 4 bädds rum)

Fjällfysikens träningspaket
4-7 juli

1533 kr p.p/natt

 

Fjällmaratonpaketet
19-21 april

1345 kr p.p/natt

 

Fjällmaratonpaketet
23-25 augusti

1345 kr p.p/natt

 

Familjerum

fr 750kr per person/natt

 

Vinteraktiviteter

Upplev Hundspann

Det är nåt speciellt med att susa fram över snön i en knarrande kälke med bara hundarnas flåsande som bakgrundsljud. Att uppleva naturen med hundarnas naturkraft. Bara en liten bit bort i byn ligger Hundslädsföretaget Wild spirit. Här kan du besöka kenneln för att träffa hundarna, var med och uppleva hur det är att jobba med ett hundspann eller boka in dig på en hundspannstur.

Vi hjälper dig boka din tur

Skoteråkning

Med skoterleden tar du dig hela vägen fram till Ottsjö Wärdshus.
Här kan du som skoteråkare övernatta eller stanna för en bit mat med skotern direkt utanför dörren

Läs mer

Platåkåtan

Du är mitt uppe på fjället. Det är mörkt, vädret är ruggigt och vinden viner. Men nu ser du nåt. Längre fram efter leden ser du ljus mellan trädgrenarna. Platåkåtan med sin värmande kamin väntar på dig.

Sommartid lämnar ljuset aldrig fjället och Platåkåtan hyrs ofta för bröllop, dop, födelsedagsfester och andra privata aktiviteter. Här serveras middagar, luncher och även catering erbjuds om du vill hyra platåkåtan för egna evenemang.

Boka platåkåtan

Fjällfysikens gym

I hjärtat av Ottsjö, med fjällen som fond, hittar du Sveriges vackrast belägna gym. Visst kanske är vi partiska men ingen blir gladare än oss om du vill komma och se efter själv. Efter ett träningspass på Fjällfysiken kommer du hem lite starkare i både kroppen och själen.

Tillgång till gymmet ingår när du bor på Ottsjö Wärdshus.

Alla aktiviteter

Skridskor på Ottsjön

Ibland är underbart kort. Nåt som stämmer fullt ut när det gäller långfärdsskridskor i fjällmiljö. Det lilla glappet mellan att isen fryser och snön kommer skapar en spricka i tiden som när den prickas in bjuder på nåt alldeles speciellt. Passa på att glida fram över Ottsjöns kristallklara is inbäddad bland snöklädda toppar, och låt isen bli din frusna lekplats som kommer ge dig en fantastisk vinterupplevelse.

Alla aktiviteter

Längdskidor

Höj pulsen genom att ge dig ut i Ottsjös fina längdspår. Välj mellan 5km och 7,5km som båda går i framförallt skyddande skogspartier. Spårstart hittar du på ovansidan av Wärdshuset.

Spårkort köper du via Outby appen

Spårstatus hittar du Här

Ut på tur

För dig som gillar att gå på tur är Ottsjö det självklara valet. Här hittar du varierade turer som tar dig över soliga platåer, skyddande skogar, och glesa fjällbjörks passager. Här finns även möjligheten att tura vidare både mot Trillevallen - Edsådalen eller åt andra hållet mot Vallbo - Vålådalen och vidare ut i fjällvärlden.

Läs mer om turerna i Ottsjö

Utegym i fjällmiljö

Lyft din träning till en helt ny nivå!

I Fjällfysikens utegym tränar du med inspiration från fjällsluttningarnas råstyrka.
När vädret utmanar kliver vi istället in i inomhusgymmet, fortsatt med den milsvida utsikten framför oss.

Tillgång till gymmet ingår för dig som boende på Ottsjö Wärdshus.

Boka träningshelg

Ottsjö Wärdshus
Wärdshusvägen 8
830 10 Undersåker

[email protected]

Tel: +46 703349697

På Ottsjö Wärdshus sitter vi sällan still. Med fördel så kontaktar du oss via mailen eller sms så lovar vi att kontakta dig så snart vi är vid datorn.

Copyrights Ottsjö Wärdshus
Copyright foto Joanna Berglind Håkansson / Therese Nordfeldt