Aktiviteter

Vad vill du göra idag?

Långa sovmorgnar, lugna promenader, ett dopp i badtunnan eller återhämtning nära naturen samtidigt som du njuter av tystnaden?

Kanske njuter du av att smyga upp först av alla för att susa kilometer efter kilometer i längdspåret, hinna några åk i skidbacken innan lunch, vandra upp på Ottfjällets topp innan middagen och avsluta med en god middag bland vänner och familj i restaurangen? Oavsett hur du vill spendera din semester finns många aktiviteter att välja mellan i Ottsjö med omnejd.

Vinteraktiviteter

Boka badtunna

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Önskat datum
Tid

Badtunnor med fjällpanorama

Konferens, svensexa, bröllopsdag, möhippa, tjejgänget eller skoterhänget. Oavsett vilka ni är så passar våra badtunnor för att träffas omkring. Boka till en middag eller njut i bastun efteråt. Extra skön är badtunnan om ni först utmanar varandra i Fjällfysikens gym som ligger i direkt anslutning till tunnorna.

Skidor i Ottsjö

Oavsett om du gillar långa lugna skidturer på fjället eller pulshöjande träningsrundor så finns spåret utanför dörren. Från Ottsjö hittar du turskidsspår som tar dig vidare både mot Vålådalen och Trillevallen/ Edsåsdalen. Känner du för en kortare tur är fikaturerna med ett sittunderlag och en kaffetermos inte att underskatta. Efter lederna finns även ett flertal vindskydd, många med möjlighet att stanna till och värma lunchen. Men glöm inte att även ta med lite ved om du vill göra upp en eld.

Med hjälp av appen Naturkartan kan du ladda ner dina favoritspår och ta dem med dig även om du hamnar utanför täckning.

 

Läs mer på Naturkartan

Sommaraktiviteter

Vandra i Ottsjö!

Få saker kan ge så mycket ro och lycka som att vandra på ett sommarfjäll, eller för all del även ett höstfjäll går bra. Runt om Ottsjö finns flera fina vandringsleder oavsett om du vill testa Sveriges enda vandringsled som går genom en sjö eller njuta av fjällplatåernas storhet. Hitta ditt nästa vandringsäventyr på naturkartan.

 

Utegym i fjällmiljö

Lyft din träning till en helt ny nivå!

I Fjällfysikens utegym tränar du med inspiration från fjällsluttningarnas råstyrka.
När vädret utmanar kliver vi istället in i inomhusgymmet, fortsatt med den milsvida utsikten framför oss.

Tillgång till gymmet ingår för dig som boende på Ottsjö Wärdshus.

Boka träningshelg

Ottsjö Wärdshus
Wärdshusvägen 8
830 10 Undersåker

[email protected]

Tel: +46 703349697

På Ottsjö Wärdshus sitter vi sällan still. Med fördel så kontaktar du oss via mailen eller sms så lovar vi att kontakta dig så snart vi är vid datorn.

Copyrights Ottsjö Wärdshus
Copyright foto Joanna Berglind Håkansson / Therese Nordfeldt