Fjällkonferens på Ottsjö Wärdshus

Oavsett vad syftet med ert möte eller konferens är. Om ni i är 2 eller 100 så skapar vi förutsättningarna, så ni kan fokusera på resultatet.

Vi hjälper dig att skräddarsy konferensen efter dina önskemål och sätter värdskapet och personligheten i centrum.

Med grunden i god mat, fjälluft och aktivitet hjälper vi dig att få resultatet från konferensen att stanna längre. Oavsett om det lilla extra är att få träningstips av SM mästaren i Strongman, yoga med Helena, en skidtur i lederna just bakom hotellet eller en vandring för en lunch på Platåkåtan.

Upptäck Platåkåtan

Att byta kontext, att förflytta sig och byta miljö skapar kreativitet. Frukost i restaurangen, utomhuslunch och middag i Platåkåtan. Ett uppskattat inslag av många gäster. Vi skräddarsyr era konferenser, 5-kamper, aktiviter eller kurser. Här är (nästan) ingenting omöjligt.

Ingen konferens utan lunch och gofika!

Inne i köket på Wärdshuset hittar ni Anna och Michelle. För dem är förmågan att ta vara på råvarorna på bästa sätt och skapa de mest fantastiska smaker något som de båda brinner för. Det ska kännas att maten är lagad med hjärtat och det hoppas vi att du kommer att känna oavsett om du slår dig ner vid det dukade bordet, eller om vi ses runt en stekhäll ute på fjället.

Platåkåtan

Du är mitt uppe på fjället. Det är mörkt, vädret är ruggigt och vinden viner. Men nu ser du nåt. Längre fram efter leden ser du ljus mellan trädgrenarna. Platåkåtan med sin värmande kamin väntar på dig.

Sommartid lämnar ljuset aldrig fjället och Platåkåtan hyrs ofta för bröllop, dop, födelsedagsfester och andra privata aktiviteter. Här serveras middagar, luncher och även catering erbjuds om du vill hyra platåkåtan för egna evenemang.

Boka platåkåtan

Fjällfysikens gym

I hjärtat av Ottsjö, med fjällen som fond, hittar du Sveriges vackrast belägna gym. Visst kanske är vi partiska men ingen blir gladare än oss om du vill komma och se efter själv. Efter ett träningspass på Fjällfysiken kommer du hem lite starkare i både kroppen och själen.

Tillgång till gymmet ingår när du bor på Ottsjö Wärdshus.

Alla aktiviteter

Bo i bivack

Kan man bo i en snödriva? Visst kan man det.
Boka in er grupp på en annorlunda upplevelse. Här är du med och gräver din egen sovplats, blir serverad en minnesvärd middag i platåkåtan och avnjuter kaffet kokat över öppen eld. Efteråt kryper du ner i den varma sovsäcken och somnar med stjärnorna som närmsta granne.

Bokningsförfrågan

Fjällryggsäcken

Slipp stressen med att behöva veta vad su ska packa ner för en riktigt genuin lunch eller fika på din fjälltur. Låt oss lösa det istället.
Allt du behöver göra är istället att hitta den perfekta skrevan där vinden inte kommer åt. Eller den soliga klippan där stenen är ljummen av solens strålar. Sen packar du upp ryggsäcken som packats med mat och dryck som allt smakar extra gott när det avnjuts i naturen.

Välj mellan:

  • Lunch-ryggan
  • Fika-ryggan
Boka Fjällryggsäcken

Utegym i fjällmiljö

Lyft din träning till en helt ny nivå!

I Fjällfysikens utegym tränar du med inspiration från fjällsluttningarnas råstyrka.
När vädret utmanar kliver vi istället in i inomhusgymmet, fortsatt med den milsvida utsikten framför oss.

Tillgång till gymmet ingår för dig som boende på Ottsjö Wärdshus.

Boka träningshelg

Ottsjö Wärdshus
Wärdshusvägen 8
830 10 Undersåker

[email protected]

Tel: +46 703349697

På Ottsjö Wärdshus sitter vi sällan still. Med fördel så kontaktar du oss via mailen eller sms så lovar vi att kontakta dig så snart vi är vid datorn.

Copyrights Ottsjö Wärdshus
Copyright foto Joanna Berglind Håkansson / Therese Nordfeldt