Platåkåtan

Du är mitt uppe på fjället. Det är mörkt, vädret är ruggigt och vinden viner. Men nu ser du nåt. Längre fram efter leden ser du ljus mellan trädgrenarna. Platåkåtan med sin värmande kamin väntar på dig.

Sommartid lämnar ljuset aldrig fjället och Platåkåtan hyrs ofta för bröllop, dop, födelsedagsfester och andra privata aktiviteter. Här serveras middagar, luncher och även catering erbjuds om du vill hyra platåkåtan för egna evenemang.

Boka platåkåtan

Fjällfysikens gym

I hjärtat av Ottsjö, med fjällen som fond, hittar du Sveriges vackrast belägna gym. Visst kanske är vi partiska men ingen blir gladare än oss om du vill komma och se efter själv. Efter ett träningspass på Fjällfysiken kommer du hem lite starkare i både kroppen och själen.

Tillgång till gymmet ingår när du bor på Ottsjö Wärdshus.

Alla aktiviteter

Bo i bivack

Kan man bo i en snödriva? Visst kan man det.
Boka in er grupp på en annorlunda upplevelse. Här är du med och gräver din egen sovplats, blir serverad en minnesvärd middag i platåkåtan och avnjuter kaffet kokat över öppen eld. Efteråt kryper du ner i den varma sovsäcken och somnar med stjärnorna som närmsta granne.

Bokningsförfrågan

Fjällryggsäcken

Slipp stressen med att behöva veta vad su ska packa ner för en riktigt genuin lunch eller fika på din fjälltur. Låt oss lösa det istället.
Allt du behöver göra är istället att hitta den perfekta skrevan där vinden inte kommer åt. Eller den soliga klippan där stenen är ljummen av solens strålar. Sen packar du upp ryggsäcken som packats med mat och dryck som allt smakar extra gott när det avnjuts i naturen.

Välj mellan:

  • Lunch-ryggan
  • Fika-ryggan
Boka Fjällryggsäcken

Ottsjö Wärdshus
Wärdshusvägen 8
830 10 Undersåker

[email protected]

Tel: +46 703349697

På Ottsjö Wärdshus sitter vi sällan still. Med fördel så kontaktar du oss via mailen eller sms så lovar vi att kontakta dig så snart vi är vid datorn.

Copyrights Ottsjö Wärdshus
Copyright foto Joanna Berglind Håkansson / Therese Nordfeldt